
Om apoteket
Om apoteket og virksomhedsgrundlag
Aabybro apotek
Apoteker Christina Weidemann Pedersen
Aabybro apotek er opført i 2009
Tegnet af arkitekt Jørgen Ussing, Løkken
Bygget af KPC, Aalborg
Indrettet af Forex, Silkeborg
Apotekets kendetegn
Aabybro Apotek har 4 afdelinger - hovedapoteket i Aabybro, apoteksfilial i Brovst, apoteksfilial i Løkken og apoteksfilial i Pandrup. Aabybro Apotek har et stort opland. Apoteket dækker således området fra Lønstrup i nord, Brønderslev i øst, Brovst i vest og Nørhalne i syd. Apotekets kendetegn er et byapotek med en stor forsendelse til oplandet samt en pæn veterinær omsætning.
Apoteket i dag
Når man træder ind på Aabybro Apotek bliver man mødt af veluddannede medarbejdere, der giver en uvildig rådgivning og vejledning om lægemidler og vejledning i brugen af disse. Kunderne rådgives efter retningslinjerne i skrankestrategien, som er vedtaget af Danmarks Apotekerforening. Således bør alle kunder tilbydes relevant faglig rådgivning. Rådgivningen skal dog mindst tilbydes til at 95 % af vores kunder. Rådgivningen omfatter desuden de forskellige sundhedsydelser, som apoteket tilbyder, herunder fx tjek på inhalationen, blodtryksmåling, medicinsamtale, compliancesamtale og medicingennemgang, tanitavægt samt en række forskellige vaccinationer. Vaccinationer udføres i samarbejde med Apovac. Derudover arbejdes på at udbygge vores service til de kunder, der ønsker at handle veterinærmedicin hos os.
Apoteket servicerer og rådgiver også meget gerne kunder, der ønsker at handle pr. telefon eller via nettet.
Apoteket sætter stor pris på et godt samarbejde med andre aktører indenfor sundhedsvæsenet både lokalt og regionalt.
Således er Aabybro Apotek det rette sted at henvende sig, hvis man ønsker rådgivning om receptpligtige lægemidler og håndkøbslægemidler samt naturlægemidler, kosttilskud, hudpleje og personlig pleje.
Mission:
Aabybro apotek vil altid give kunder og samarbejdspartnere en god oplevelse.
Apotekets vision og værdier:
På Aabybro Apotek arbejder vi efter følgende vision:
Vi tænker ud af boxen, så kunden går ud ad døren med den bedst mulige løsning.
Vi har et værdisæt, der understøtter vores vision, idet vores værdier er:
-
Troværdighed og tillid
Det betyder, at vi er rummelige og at vi respekterer hinandens forskelligheder, ansvar og kompetencer.
-
Viden og sikkerhed
Vi lægger vægt på faglighed, omhyggelighed, faglig og personlig udvikling, videreuddannelse og personlig udvikling.
-
Udvikling og fornyelse
Vi er et synligt apotek, på forkant med udviklingen.
-
Rationel drift og en god samfundsøkonomi.
Et fremtidssikret apotek med situationsfornemmelse og samarbejde med andre sundhedsprofessionelle i højsæde.
-
Arbejdsglæde.
Fordi vi værdsætter det gode samarbejde, er hjælpsomme og har en positiv atmosfære. Vi sætter medindflydelse i højsæde.
De enkelte teams laver handlingsplaner og strategiske satsningspunkter for et år ad gangen og evaluerer kvartalsvis. De enkelte teams evaluerer slutteligt, om de har nået deres ønskede mål i tråd med apotekets mission og vision.
Ledelsen sikrer, at alle kender til virksomhedsgrundlaget og arbejder efter dette ved at følge op på de enkelte teams´ arbejde og evaluere dette løbende efter hver kvartalsevaluering.
Der foreligger referater, handlingsplaner og evalueringer for alle teams.
Team Ledelse evaluerer én gang årligt, i samarbejde med team kvalitet, om de enkelte teams når deres mål i forhold til mission, vision, servicemål, apotekets praksis og medarbejdernes input til disse sammenhænge. Der afholdes som udgangspunkt Team udviklingssamtaler (TUS) en gang årligt, men for nogle teams, kan det give mening at gøre det med større interval. Det sker for at støtte de enkelte team i deres daglige arbejde samt i deres mere landsigtede mål.
Virksomhedsgrundlaget, missionen, vision og værdier tages også op til overvejelse ved behov. Der således ikke et fast interval. Hvis det findes nødvendigt at ændre disse, vil det dog altid foregå i samarbejde med alle medarbejdere.
På hvert personalemøde diskuteres evt. kvalitetsforbedringer med de øvrige teams og i fællesskab laves handlingsplaner, såfremt det er nødvendigt.
